Stichting De Bovenlanden Aalsmeer

Nieuwsbrief    

Bovenlanden Aalsmeer

30 december 2015

l
l

Bulletin 77


Binnenkort verschijnt ons bulletin nummer 77, als abonnee op onze digitale nieuwsbrief kunt u hem nu al lezen.

 

In dit bulletin:

  • Van de voorzitter

  • Stelling 2.0

  • Kennismaken met twee nieuwe bestuursleden

  • Westeinderplassen unieke ‘hotspot’ voor Europese Meerval

  • en meer...

U kunt onze nieuwsbrief lezen via deze link

 

Link naar de eerder verschenen nieuwsbrieven.

l
l

Bloeiende Ledenbank Actie


Bent u rekeninghouder en lid van de Rabobank Regio Schiphol?

 

Stem dan bij de Bloeiende ledenactie 2015 ook op de Bovenlanden Aalsmeer en help ons een leuk bedrag bij elkaar te krijgen. http://bit.ly/1jpZcmo

 

Het idee achter de Rabobank. Samenwerken, dat doen zij in de dienstverlening aan haar klanten. Dat doen zij ook in hun verbondenheid met de samenleving. Daarom besteden ze een deel van de winst, het zogenoemde coöperatief dividend, aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap.

 

Eén van hun initiatieven hierin is de Bloeiende Ledenbank Actie. In deze actie maken genomineerde non-profit verenigingen en stichtingen in uw regio kans op een donatie uit het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds.

 

Ruim 300 non-profit verenigingen of stichtingen, die klant zijn van Rabobank én gevestigd zijn in de regio, hebben in september een persoonlijke uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Bloeiende Ledenbank Actie. Zij maken op deze manier kans om een stukje mee te delen in het coöperatief dividend. In totaal hebben 75 verenigingen en stichtingen zich daadwerkelijk voor de actie aangemeld. Zij hebben nu uw stem nodig!

 

Uw stem is geld waard
U kunt mede bepalen hoe hoog de donatie zal zijn. Door online één van uw drie stemmen uit te brengen, doneert Rabobank Regio Schiphol voor elke stem maximaal € 5,- aan de betreffende vereniging of stichting tot een maximum bedrag van € 1.250,- . Voor de actie is een bedrag van € 60.000,00 beschikbaar. Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan maximaal 3 stemmen uitbrengen. Laat uw stem gelden in de Bloeiende Ledenbank Actie!

 

U kunt  tot en met 15 januari 2016 00.00 uur uw stem uitbrengen.

l

Powered by Lab35.nl Mailinglist